57 Anagrams For Smart Kids With Answers

Published on:

Check out here the list of some best anagrams for kids with answers.

Anagrams for kids [1 to 19]

1. A lion; capture it. What is the anagram word? Answer: Recapitulation.

2. A wizard might use A COLD URN to brew magic. Answer: Cauldron.

3. Accord I try not. What is the anagram word? Answer: Contradictory.

4. Amy’s purple net. What is the anagram word? Answer: Supplementary.

5. At DAWN a wizard needed one of these to perform magic. Answer: Wand.

6. Beautiful insects like this one get around BY giving a FLUTTER of their wings. Answer: Butterfly.

7. Bind sure. What is the anagram word? Answer: Burnside.

Read: Logic Puzzle Riddles

8. Care on lip. What is the anagram word? Answer: Porcelain.

9. Change the letters of SEAL to make another word meaning special price or discount. Answer: sale.

10. Change the order of the letters in CAT to make another word meaning perform. Answer: act.

11. Cid is a common toad. What is the anagram word? Answer: Disaccommodation.

12. COLD STAN shivers in this part of the British Isles. Answer: Scotland.

13. Could our brightly colored, feathered friend really be PART of a pirate gang, OR is he just chatting it up? Answer: Parrot.

14. DARK MEN are seen in this country. Answer: Denmark.

15. Everyone, including a DOG RAN away from this firey creature. Answer: Dragon.

16. HE is sure to laugh ANY time he hears something funny. Answer: Hyena.

17. Head to the land down under, and maybe you’ll find out what this wild dog is DOING. Answer: Dingo.

18. Hen, I am he. What is the anagram word? Answer: Nehemiah.

19. HUG RYAN in this country. Answer: Hungary.

Anagrams for kids [20 to 38]

20. I harm the Chat. What is the anagram word? Answer: Hiram Hatchet.

21. I sent one part. What is the anagram word? Answer: Presentation.

22. In this country find a BIG MULE Answer: Belgium.

23. Ira, run, go get it. What is the anagram word? Answer: Regurgitation.

24. Is it anger? no. What is the anagram word? Answer: Resignation.

25. It is a RISK TO COMB your hair with this flying object. Answer: Broomstick.

26. Let’s try to find out where the small salamander WENT. Answer: Newt.

27. Lo! a slop. What is the anagram word? Answer: Apollos.

28. Look over there, it is a PA, ma, AND baby bear munching on bamboo. Answer: Panda.

29. Main race. What is the anagram word? Answer: American.

30. Mid nice rains. What is the anagram word? Answer: Incendiarism.

31. MIND BATON in this game. Answer: badminton.

32. O! hark! What is the anagram word? Answer: Korah.

33. O! if I can sit so. What is the anagram word? Answer: Ossification.

34. Open A LOCK on a wardrobe to discover wizard clothing. Answer: Cloak.

35. Priest tied guitar. What is the anagram word? Answer: Prestidigitateur.

36. Ride horses through LOOP at this sport. Answer: polo & pool.

37. ROW ANY place in this country. Answer: Norway.

38. Sal I run. What is the anagram word? Answer: Insular.

Anagrams for kids [39 to 57]

39. Say HI to the big African mammal, he always likes it when we POP by for a visit at his home in the river. Answer: Hippo.

40. SENT IN from this game. Answer: tennis.

41. SNUG FIR board needed for this sport. Answer: surfing.

42. Take A SPIN on your bike in this country. Answer: Spain.

43. Test Mars. What is the anagram word? Answer: Smartest.

44. The BAT CLACKed when he saw one of these dark coloured pets cross his path. Answer: Black cat.

45. The HARE changed into a bird. Answer: Rhea.

46. The largest land mammal on the PLANET, HE is easy to recognize because of his large ears and trunk. Answer: Elephant.

47. The LLAMA visited a shopping center. Answer: A mall.

48. The PLEBS LOOK at this to learn magic. Answer: Spellbook.

49. There are no OPTIONS for magic that can be bottled. Answer: Potions.

50. There’s a KEY CHOICE in this team sport. Answer: ice hockey.

51. This dainty flyer pauses MID HUM, and asks you to BRING her some sweet nectar. Answer: Hummingbird.

52. This sport IS KING. Answer: skiing.

53. This very tall animal will surely FARE well in his efforts to reach the top of the FIG tree. Answer: Giraffe.

54. Tom can pet lions. What is the anagram word? Answer: Contemplation.

55. Tore a limb. What is the anagram word? Answer: Baltimore.

56. WE SEND letters to this country. Answer: Sweden.

57. WIN GLOB at this sport. Answer: bowling.