19 Bear Riddles For Kids With Answers

Published on:

Check out here the list of some bear riddles for kids with answers.

Bear Riddles

1. Don’t look a gift horse in the mouth. What is the contradictory proverb? Answer: Beware of Greeks bearing gifts.

2. What did the koala say to the bear on the phone? Answer: I’ll koala you later.

3. What did the panda ghost say? Answer: Bambooooooo.

4. What did the zombie bring to bed? Answer: A deaddy bear.

5. What do kids, worms, bears, fish, and rings all have in common? Answer: They are GUMMIES!

Read: Bird Riddles

6. What do you call a bear which is fast asleep? Answer: Bearly awake!

7. What do you call a bear with no ear? Answer: A b!

8. What do you call a bear with no teeth? Answer: A gummy bear.

9. What do you call a little bear who never takes a bath? Answer: Winnie-the-Phew!

10. What do you call a polar bear at the beach? Answer: Sandy Claws!

11. What do you call an angry polar bear? Answer: Nothing, just run.

12. What do you get when you cross a bear with a skunk? Answer: Winnie the phew

13. What kind of animal can do Kung fu? Answer: Kung fu pandas!

14. What type of Martial Arts does Winnie the Pooh do? Answer: Kung Pooh.

15. When are boys like bears? Answer: When bare-footed.

16. Why are teddy bears never hungry? Answer: Because they are stuffed.

17. Why couldn’t Goldilocks sleep? Answer: Because of night-bears.

18. Why did Tigger go to the bathroom? Answer: He wanted to find his friend, Pooh!

19. Why kind of entertainment does Yosemite National Park have? Answer: Bear-itones.