22 Duck Riddles For Kids With Answers

Published on:

Check out here the list of some Duck riddles for kids with answers.

Duck Riddles

1. A duck arrives near a lake. He sees a sign where it is written “No swimming allowed.”, but the duck jumps into the water. Why? Answer: Because ducks can’t read.

2. A duck is swimming in a lake. A cat is sitting in her tail. If the duck dives, what happens to the cat? Answer: He gets wet

3. Arnold Schwarzenegger’s is really long. Michael J. Fox’s is short. Daffy Duck isn’t human. Madonna doesn’t have one. What am I? Answer: The last name.

4. There are 2 ducks in front of 2 other ducks. There are 2 ducks behind 2 other ducks. There are 2 ducks beside 2 other ducks. How many ducks are there? Answer: Just four, in a square formation.

5. Twenty-seven ducks are going to the pond. Five of them got lost, thirteen of them are staying home, nine of them are at the pond. Where are the rest of them? Answer: There aren’t any anywhere else.

Read: Fish Riddles

6. What animal would you get crossed a duck, a beaver, and an otter? Answer: A platypus.

7. What do you call a crate of ducks? Answer: A box of quackers!

8. What do you get when you cross Santa Claus and a duck? Answer: A Christmas quacker.

9. What does the cow say when he agrees with the duck? Answer: The feeling is moo-tual.

10. What goes over the water and under the water, never touches the water? Answer: An egg inside a duck

11. What happened when the rubber duckie fell into the bathtub? Answer: It quacked up.

12. What time does a duck get up? Answer: At the quack of dawn.

13. Why did Mama Duck scold her goslings? Answer: For eating quackers in bed.

14. Why did the duck get fired from his Easter job? Answer: He kept quacking the eggs.

15. A man walks into a park with his wife.They feed ducks in a pond .Later on, he says “Duck, Duck!” What did he mean? Answer: There was a duck flying at his wife,so he tells her to duck.

16. Chickens rise when the rooster crows, but when do ducks get up? Answer: At the quack of dawn!

Read: Football Riddles

17. How do you get down off an elephant? Answer: You don’t, you get down off a duck!

18. What do ducks watch on TV? Answer: Duckumentaries!

19. What’s the difference between a duck with one wing and a duck with two wings? Answer: Why, that’s a difference of a pinion!

20. When a duck has no money, what does it tell the waiter? Answer: Put it on my bill!

21. Which animal grows down? Answer: A duck!

22. Who stole the soap? Answer: The robber ducky!