37 Easter Riddles With Answers

Published on:

Check out here the list of some Easter Riddles with answers.

Easter Riddles [1 to 12]

1. Do rabbits use combs? Answer: No, they use hare brushes.

2. He came to Earth to show us how to live, how to put others first, how to love, and how to give. Answer:  Jesus

3. How can parents make Easter easier? Answer:  Replace the “t” with an “i”

4. How can you catch a unique rabbit? Answer: You u-neak up on it.

5. How can you say rabbit without using the letter R? Answer: Bunny.

6. How can you tell which rabbit is the oldest? Answer:  Look for the gray hare.

7. How do rabbits travel? Answer: By hareplane.

Read: Fart Riddles

8. How do you send Easter Cards? Answer: By hare mail!

9. How does Easter end? Answer:  With an “r”

10. How many Easter eggs can you put into an empty basket? Answer: Only one, because after that it is no longer empty.

11. How many hairs are in a bunny rabbit’s tail? Answer: None. They are all outside.

12. If a rooster laid a brown egg and a white egg, what kind of chicks would hatch? Answer: Roosters don’t lay eggs.

Easter Riddles [13 to 25]

13. On Calvary, there were three, not six. It’s also known as a crucifix. Answer:  A cross

14. What do you call a group of rabbits marching backward? Answer:  A receding hare line

15. What do you call the Easter bunny the day after Easter? Answer: Tired!

16. What do you get when you cross a roach and a rabbit? Answer: Bugs Bunny.

Read: Father’s Day Riddles

17. What does the Easter Bunny do after it takes a shower? Answer: He uses a Hare dryer

18. What does the Easter Bunny say when it burps? Answer:  Eggs-cuse me!

19. What Easter treat can you find at the bottom of the ocean? Answer:  Oyster eggs

20. What has to be broken before it can be used? Answer: An egg.

21. What kind of beans can you not grow in a garden? Answer: Jelly Beans!

22. What kind of bunny can’t hop? Answer: A chocolate bunny!

23. What kind of jewelry does the Easter bunny wear? Answer: 14-carrot gold!

24. What kind of story does the Easter Bunny like? Answer: One’s with hoppy endings!

25. What type of music do rabbits listen to? Answer: Hip hop.

Easter Riddles [26 to 37]

26. What would you get if 120 rabbits took one step backwards at the same time? Answer: A receding hair line.

27. What would you get if you crossed a rabbit and a lawn sprinkler? Answer: Hare spray.

28. What’s the best way to catch a rabbit? Answer:  Pretend to be a carrot

29. What’s the Easter Bunny’s favorite sport? Answer:  Basketball

30. Where does a rabbit go for a shampoo? Answer: To a hare-dresser.

31. Where does Easter come before Valentine’s Day? Answer:  In the dictionary

32. Where does the Easter bunny eat breakfast? Answer:  IHOP

33. Which branch of the military is a bunny’s favorite? Answer:  The hare force

34. Why did the duck get fired from his Easter job? Answer: He kept quacking the eggs.

35. Why did the Easter Bunny have to fire the duck? Answer:  He kept quacking all the eggs!

36. Why do you paint eggs on easter? Answer: It’s a lot easier than wallpapering them!

37. Why was the Easter egg hiding? Answer: It was a little chicken!