11 Fart Riddles With Answers

Published on:

Check out here the list of some fart Riddles with answers.

Fart Riddles

1. I dont exist unless you cut me, but if you stab me I wont bleed. I hate no one yet am abhorred by all. What am I? Answer: A fart

2. I was a gift to the one but poison to the others, I was a favored sign but also a hated symbol, Some say that of many I was not short, While others talk of two that were far too long, I was stolen and then torn And became something to mourn, I am in the Bible – what am I? Answer:Joseph’s long-sleeved coat

3. Sometimes I am born in silence, Other times, no. I am unseen, But I make my presence known. In time, I fade without a trace. I harm no one, but I am unpopular with all. What am I? Answer: A fart

4. What came out from ONE hole and goes in to TWO holes? Answer: Farts.

5. What did the poo say to the fart? Answer: “You blow me away.”

6. What do you call a person that doesn’t fart in public? Answer: A private tutor

Read: Father’s Day Riddles

7. What is born into this world Without hide, hair, or skin; Cries once and never cries again? Answer: A fart

8. What is the sharpest thing in the world? Answer: A fart, it can go through your clothes without making a hole!

9. When set loose I fly away, Never so cursed As when I go astray. What could I be? Answer: A fart

10. Why do they not allow you to fart in an Apple Store? Answer: Because they don’t have Windows.

11. You can hear me but you can never see me, what am i? Answer: A fart