37 Rabbit Riddles For Kids With Answers

Published on:

Check out here the list of some rabbit riddles for kids with answers.

Rabbit Riddles [1 to 12]

1. Do rabbits use combs? Answer: No, they use hare brushes.

2. How can you catch a unique rabbit? Answer: You u-neak up on it.

3. How can you say rabbit without using the letter R? Answer: Bunny.

4. How can you tell when it’s rabbit pie for dinner? Answer: It has hares in it.

5. How can you tell which are the oldest rabbits? Answer: Just look for the gray hares!

6. How do rabbits travel? Answer: By hare-plane.

Read: Book Riddles

7. How do you catch a tame rabbit? Answer: Tame way, unique up on it!

8. How do you send Easter Cards? Answer: By hare-mail!

9. How does the Easter bunny throw a tantrum? Answer: He gets hopping mad!

10. How many hairs are in a bunny rabbit’s tail? Answer: None. They are all outside.

11. What did the rabbit say to his friend on Valentines Day? Answer: Somebunny love you!

12. What do you call a line of rabbits walking backwards? Answer: A receding hareline!

Rabbit Riddles [13 to 25]

13. What do you call a rabbit comedian? Answer: A funny bunny!

14. What do you call a rabbit that has fleas? Answer: Bugs Bunny.

15. What do you call a rabbit that tells good jokes? Answer: A funny bunny!

16. What do you call a rabbit with fleas? Answer: Bugs bunny.

Read: Space Riddles

17. What do you call a rabbit with the sniffles? Answer: A runny bunny.

18. What do you call a silly rabbit? Answer: A funny bunny

19. What do you call the Easter bunny the day after Easter? Answer: Tired!

20. What do you get if you pour boiling hot water down a rabbit hole? Answer: Hot cross bunnies.

21. What do you get when you cross a frog with a rabbit? Answer: A bunny ribbit.

22. What do you get when you cross a roach and a rabbit? Answer: Bugs Bunny.

23. What does the Easter Bunny do after it takes a shower? Answer: He uses a Hare dryer

24. What kind of book does a rabbit like to read? Answer: One with a hoppy ending!

25. What kind of bunny can’t hop? Answer: A chocolate bunny!

Rabbit Riddles [26 to 37]

26. What kind of jewelry does the Easter bunny wear? Answer: 14-carrot gold!

27. What kind of story does the Easter Bunny like? Answer: One’s with hoppy-endings!

28. What type of music do rabbits listen to? Answer: Hip hop.

29. What would you get if 120 rabbits took one step backward at the same time? Answer: A receding hare-line.

30. What would you get if you crossed a rabbit and a lawn sprinkler? Answer: Hare spray.

31. What’s the best way to catch a unique rabbit? Answer: Unique up on it!

32. Where do rabbits go after their wedding? Answer: They go on their bunny-moon

33. Where does a rabbit go for shampoo? Answer: To a hare-dresser.

34. Where does an Easter bunny go if you give it a pair of socks? Answer: A sock hop!

35. Why do rabbits eat carrots? Answer: Because they don’t want to be nearsighted.

36. Why was the rabbit so upset? Answer: She was having a bad hare day!

37. You just bought a cute rabbit at a pet store. The rabbit can breed once every month, and deliver 7 babies at a time. How many rabbits do you have after 12 months? Answer: One, it takes two rabbits to breed.