22 Tennis Riddles For Kids With Answers

Published on:

Check out here the list of some Tennis riddles for kids with answers.

Tennis Riddles [1 to 11]

1. At what sport to waiters do really well Answer: Tennis, because they can serve so well.

2. Do vampires play tennis in their free time? Answer: No they prefer bat-minton.

3. How is it possible to win a tennis match without winning a point? Answer: If your opponent is injured, they forfeit the game.

4. Two men were playing tennis. They played five sets and each man won three sets. How can this be possible? Answer: The two men were partners playing doubles.

5. We are five little objects of an everyday sort. You will find us all in a tennis court. What are we? Answer: Vowels.

6. We’re 5 little items of an everyday sort, you’ll find us all in A Tennis Court. What are we? Answer: The 5 Vowels: A E I O U.

Read: Turkey Riddles

7. What did the tennis ball say when it got hit? Answer: ‘Who’s making all the racquet?’

8. What do a dentist and a tennis coach have in common? Answer: They both use drills!

9. What do reindeer play in their stalls? Answer: Stable tennis

10. What do you call a girl standing in the middle of a tennis court? Answer: Annette

11. What do you serve that you can’t eat? Answer: A tennis ball or guests

Tennis Riddles [12 to 22]

12. What game makes the most noise? Answer: Tennis- you can’t play it without raising a racket!

13. What is a horse’s favorite sport? Answer: Stable tennis

14. What is the definition of endless love? Answer: Ray Charles and Stevie Wonder playing tennis

15. What time does a tennis player get up? Answer: Ten-ish.

16. Why are spiders great tennis players? Answer: Cause they have great topspin.

17. Why dont mermaids play tennis? Answer: They might get caught in the net!

18. Why is a tennis game so loud? Answer: Because the players raise a racquet.

19. Why is tennis a noisy game? Answer: Because every player raises a racket

Read: Vampire Riddles

20. Why is tennis such a loud sport? Answer: The players raise a racquet!

21. Why were the tennis players arrested? Answer: Because they had racquets.

22. Why weren’t the tennis players allowed in the restaurant? Answer: Because they make too much racquet.