33 Thanksgiving Riddles With Answers

Published on:

Check out here the list of some thanksgiving riddles with answers.

Thanksgiving Riddles [1 to 11]

1. At Thanksgiving dinner, which hand should you butter your roll with? Answer: Neither—you should use a knife.

2. I can be smashed, baked, carved, and you can see me everywhere on Thanksgiving. What am I? Answer: A pumpkin.

3. I have ears but I cannot hear and I have flakes but I have no hair. What am I? Answer: Corn

4. If April showers bring May flowers, then what do May flowers bring? Answer: Pilgrims.

5. If it took three people four hours to roast a turkey, how many hours would it take four people to roast the same turkey? Answer: None! The turkey is already cooked.

6. If the Pilgrims were alive today, what would they be most famous for? Answer: Their age.

7. It’s a flower, but it doesn’t bloom; it sounds like a month and floats over water. What is it? Answer: Mayflower.

Read: Valentine’s Day Riddles

8. What can never be eaten at Thanksgiving dinner? Answer: Thanksgiving breakfast and lunch.

9. What did the turkey say to the computer? Answer: Google, google!

10. What do grateful, thankful, wonderful, and joyful have all in common? Answer: They are all stuffed.

11. What do the Pilgrims, Indians, and Puritans have in common? Answer: The letter “I”

Thanksgiving Riddles [12 to 22]

12. What do the Pilgrims, Indigenous people, and Puritans have in common? Answer: The letter “i.”

13. What do you get when you cross a turkey with a centipede? Answer: Lots of drumsticks.

14. What do you get when you have Broom Hilda on the beach with a turkey? Answer: A turkey sand-witch.

15. What happened to the turkey who got in a fight? Answer: He got the stuffing knocked out of him.

16. What has feathers and a beak but is dressed? A Thanksgiving turkey.

17. What is brown, big, and red all over? Answer: A turkey with cranberry sauce.

18. What is that favorite sport of pumpkins and gourds? Answer: Squash.

19. What kind of key has legs but can’t open a door? Answer: A turKEY.

20. What kind of music did the Pilgrims like? Answer: Plymouth rock.

21. What smells the best at thanksgiving dinner? Answer: Your nose.

22. When does Christmas come before Thanksgiving? Answer: In the dictionary.

Thanksgiving Riddles [23 to 33]

23. Where did pilgrims land when they arrived in America? Answer: On their feet.

24. Where do Turkeys go to dance? Answer: The Butter Ball.

25. Where do turkeys go to dance? The Butter Ball.

26. Which side of a turkey has the most feathers? Answer: The outside.

27. Who is never hungry on Thanksgiving? Answer: The turkey, because it’s always stuffed

28. Why can’t you take a turkey to church? Answer: They use fowl language.

29. Why did Johnny get bad grades after Thanksgiving? Answer: Because everything is marked down after the holidays!

30. Why did the turkey cross the road? Answer: To prove he wasn’t chicken.

31. Why did they let the turkey join the Thanksgiving band? Answer: Because he had the drum sticks.

32. Why didn’t the turkey finish it’s dessert? Answer: Because it was stuffed.

33. You reap what you sow because of this, remove the first three letters, and it becomes an object you can wear. What is it? Answer: A harVEST.