36 Valentine’s Day Riddles For Adults With Answers

Published on:

Check out here the list of some Valentine’s Day riddles for adults with answers.

Valentine’s Day Riddles [1 to 12]

1. A doctor and a bus driver are both in love with the same woman, an attractive girl named Sarah. The bus driver had to go on a long bus trip that would last a week. Before he left, he gave Sarah seven apples. Why? Answer: An apple a day keeps the doctor away!

2. I can be stolen or given away and you’ll live, but you can’t live without me. What am I? Answer: Your heart.

3. I have a heart that never beats, I have a home but I never sleep. I can take a mans house and build anothers, And I love to play games with my many brothers. I am a king among fools. Who am I? Answer: The King of Hearts in a deck of cards.

4. If your aunt runs away to get married on Valentine’s Day, what can you call her? Answer: Antelope.

Read: Word riddles for kids

5. Lovely and round, I shine with pale light, grown in the darkness, A lady’s delight. What am I? Answer: A Pearl.

6. Roses are red, Violets are blue; And I’m forever saying: I love you. What am I? Answer: A Valentine.

7. What can be touched, but can’t be seen? Answer: Someone’s heart.

8. What connects two people, but only touches one? Answer: A wedding ring.

9. What did one oar say to the other oar? Answer: How about a little row-mance?

10. What did one volcano say to the other? Answer: I lava you.

11. What did the boy sheep say to the girl sheep? Answer: I love ewe!

12. What did the chef give his sweetheart? Answer: Hugs and quiches.

Valentine’s Day Riddles [13 to 24]

13. What did the circle say to the triangle on Valentine’s Day? Answer: I think you’re acute.

14. What did the farmer give his wife for Valentine’s Day? Answer: Hogs and kisses.

15. What did the hamburger buy his sweetheart? Answer: An onion ring.

16. What did the lightbulb say to his valentine? Answer: I love you watts and watts.

17. What did the owl say to his Valentine? Answer: Owl always be yours.

18. What did the painter say to her Valentine? Answer: I love you with all of my art.

19. What did the paper clip say to the magnet? Answer: I find you very attractive.

20. What did the pickle say to his Valentine? Answer: You mean a great dill to me.

21. What did the piece of gum say to their Valentine? Answer: I chews you.

22. What did the stamp say to the envelope on Valentine’s Day? Answer: I’m stuck on you.

23. What did the two volcanos say to each other on valentine’s day? Answer: Do you lava me like I lava you!!

24. What fastens two people yet touches only one? Answer: A wedding ring.

Valentine’s Day Riddles [25 to 36]

25. What flowers are kissable? Answer: Tulips.

26. What is a vampire’s sweetheart called? Answer: A ghoul-friend.

27. What travels around the world for Valentine’s Day, but just stays in one corner? Answer: A stamp.

28. What type of flower is kissable? Answer: Tulips.

29. When you buy me I am costly, but the only use I have is just hanging. What am I? Answer: Earrings.

30. When you buy me, I’m expensive, but the only use I have is just hanging. What Valentine’s Day gift am I? Answer: Earrings.

31. Which one of Santa’s reindeer can be seen on Valentines day? Answer: Cupid.

32. Why are artichokes the most loving vegetable? Answer: They have hearts.

33. Why did the banana go out with the fig? Answer: Because he couldn’t get a date.

34. Why did the cannibal break up with her Valentine? Answer: He didn’t suit her taste.

35. Why do skunks celebrate Valentine’s Day? Answer: They’re really scent-imental.

36. You can touch me, you can break me, and you should win me if you want to be mine. What am I? Answer: A heart.