24 Yellow Riddles For Kids With Answers

Published on:

Check out here the list of some best yellow riddles for kids with answers.

Yellow Riddles [1 to 12]

1. At times they are green; at times they are brown, and both of these times, they cause me to frown. But just in between, for a very short while, they’re perfect and yellow, and cause me to smile. They are? Answer: Bananas

2. I am a fruit that is very spiky on the outside and yellow, soft and juicy on the inside. I have APPLE in my name, but I am not an apple! What am I? Answer: Pineapple

3. I am a small fruit that comes in a variety of colors, like purple, blue, red, yellow and green. I have a hard pit inside of me. I rhyme with HUM. What am I? Answer: Plum

4. I am a yellow fruit with three of the letter A in my name. I have a lot of potassium to help your muscles work better. I am tough on the outside and soft on the inside. What am I? Answer: Banana

Read: Work Riddles

5. I am yellow. You can eat me. I am a bird but cannot fly. I lay eggs also. What kind of bird am I? Answer: I am a chicken

6. I can come in many colors. Like red, yellow, orange, blue or green. When you put me on paper. Your drawings or writing can be seen. Answer: Crayons

7. I lived in London. I wear a yellow dress. I go to Africa to study gorillas. I met a boy who talks to the animals. Who am I? Answer: Jane.

8. I’m red and I can be green or yellow, What am I? Answer: An apple

9. If a red house is made from red bricks and a yellow house is made from yellow bricks, what is a green house made from? Answer: Greenhouses are always made of glass.

10. If a white house is white and a yellow house is yellow, what color is a green house? Answer: A greenhouse (for plants) is made of glass generally so it is clear.

11. Im a yellow fellow with a pointed head. As thin as thin can be. But I leave a trail on a blank white page. When someone writes with me. What might I be? Answer: I am a pencil.

12. Orange, violet, yellow, Blue, red and indigo. Whats the missing color. That is in a rainbow? Answer: It’s green

Yellow Riddles [13 to 24]

13. This is a fruit that You might be fed, You just need to mix, Yellow and red. This fruit is a? Answer: Orange

14. This is a type of fruit. Whose shape is an oval. Its color is yellow. And it is fairly small. What type of fruit is it? Answer: Lemon

15. This is something yellow. But it is not a light. It is a citrus fruit. Thats a flavor in Sprite. Answer: Lemon

Read: Women Riddles

16. This is yellow on the inside. And is a fruit thats tropical. It can be crushed, cut into chunks. Or rings it is a? Answer: Pineapple

17. What goes up white and comes down yellow and white? Answer: An egg

18. What happens when you throw a yellow rock into a purple stream? Answer: It makes a splash.

19. What is yellow on the outside and gray on the inside? Answer: An elephant that’s dressed up in a banana skin.

20. What’s yellow and can’t swim? Answer: A bulldozer

21. What’s yellow and goes 50 miles per hour? Answer: A banana in a washing machine.

22. What’s yellow, weighs 1,000 pounds, and sings? Answer: Two 500 pound canaries!

23. When is a yellow dog most likely to enter a house? Answer: When the door is open.

24. Who made the yellow slick road slippery? Answer: The Wizard of Ooze.